17 mei 2009

Weer een week verder

De afgelopen week gewoon weer lekker op en neer gereden van en naar school.
Rond de 250 km, 56 kmpu max, 37 kmpu gem.
Omdat ik dinsdagavond samen met Sonja naar de voorstelling "Joseph met zijn amazing dreamcoat" in de RAI ben geweest, reed ik naar huis in het donker. Heerlijk! De voorstelling verraste mij; het blijkt een hedendaagse versie te zijn met ontzettend veel humor. Ik wist niet dat een musical zó leuk kon zijn.

Vandaag (zondag) stond er weer iets raars op het programma. Samen met 5 collega's en 15 vreemdelingen deed ik mee me een verrassings aktiviteit. De organisatie had bedacht dat het leuk voor ons zou zijn om in een 22 meter hoge toren te klimmen en vervolgens een geo caching speurtocht door de duinen rond IJmuiden te maken. Gelukkig heb ik het overleefd en zal deze blog dus nog langer blijven bestaan.

2 opmerkingen:

marcel beekmas ( beekie ) zei

nou gelukkig maar, zal toch zonde wezen anders, wand anders hebben wij niks meer te lezen hahaha,

ik vind het ook erg lekker om het donker te rijden, vooral op plekken waar je de weg kend..... ben je gewon lans het kanaal of ia zaandam? ik ben je wel eens tegen gekomen geloof ik op die weg tussen zaandam en de richting hoorn/alkmaar, toen waaide het zo lekker hard, reedje toen met 44 km/h tegemoet met windje mee;P maar kan k een andere quest rijder wezen, heb toen iig ene quesie gepaseerd:P het is hier te lezen:P
http://ligfietslover.blogspot.com/2009/04/ff-bakkie-doen-in-alkmaar-en-rondje.html

bee save on the road

gr marcel,

Maikel zei

Nee Marcel,
Ik rijd eigenlijk nooit langs het kanaal ivm de slechte stukken daar. Ik verwacht dat deze route rond de zomer weer helemaal gerestaureerd zal zijn. Ook Zaandam zit niet echt op de route! Ik fiets altijd via Broek in Waterland, Edam en Oosthuizen. Dit is momenteel de snelste en veiligste manier om van Amsterdam naar Hoorn te rijden.