06 april 2009

maandag 6 april

Wat een drukte op de weg vandaag. Veel fietsers; meestal fietsforensen met racefiets. In hun rugzak zit waarschijnlijk een lunchpakketje met boterhammen die zondagavond met veel liefde door hun vrouw, verkering of partner zijn gesmeerd.
Ikzelf besteed elke ochtend bijzonder weinig aandacht aan mijn eerste maaltijd. Meestal maak ik mij er met een paar slokken drinkontbijt vanaf. Eigenlijk zoek ik dus nog iemand die ´s ochtends mijn broodjes wilt smeren.
Vlak voor Amsterdam haalde ik nog even een roetser in.

Op school zijn de gymdocenten bezig met het samenstellen van een hardloopteam. Maikel is daar ook wel voor in. De Dam tot Dam loop zal ons eerste doel worden.
Hardlopen was voordat ik aan het fietsen begon mijn eerste liefde. Ik heb in het verleden veel veldlopen en wegwedstrijden gelopen. Nog steeds moet ik op zolder ergens een doos vol met medailles hebben liggen. De meeste plakaten zijn behaald bij halve marathons en 10km loopjes. Het meest trots ben ik op mijn resultaat op de marathon van Amsterdam, die ik bij 25 graden C. in 3:20 liep. Vaak noem ik deze prestatie als een van mijn hoogtepunten uit mijn leven. Ik ben benieuwd hoe ik het hardlopen weer zal oppakken. Zeker in combinatie met het fietsen. Wordt vervolgd....

Mijn ritje terug ging weer razend snel. Met de stampende muziek van de laatste cd van Madonna lijkt het haast vanzelf te gaan. Het zal wel in het weer zitten dat het de laatste tijd zo snel gaat. Vandaag haalde ik op het rechte stuk (fietspad Oudendijk-Scharwoude) een snelheid van 58 kmpu bij vrijwel windstil weer.

Bij Oosthuizen nog even gezwaaid naar Paula Kastelein die zich had verstopt onder de kap van haar Mango.

3 opmerkingen:

superbeekie ( marcel ) zei

is slecht he!!! voral als je fietsen gaat is ontbijten erg belamgrijk!

eduardbotter zei

Hoe luister jij naar de muziek? via boxen of oordopjes. Ik heb het wel geprobeerd maar de wind geeft teveel geruis. Misschien had ik niet de goede oordopjes?

groet van Eduard

Maikel zei

In mijn vorige Velomobielen(Limit en Alleweder)had ik Philips speakertjes ingebouwd;wel de versie met versterker die met penlites wordt gevoed.De speakertjes had ik achter mijn hoofd op oorhoogte gemonteerd. Prima systeem!
Nu gebruik ik oordopjes die je helemaal in je oor drukt.Het rubber/plastic sluit mn oor helemaal af. Nadeel is dat je minder omgevingsgeluid hoort, maar de muziek deste beter. De beste resultaten heb ik met de Koss Plug. Toch is elk oor anders en blijft het uitproberen.