13 januari 2007

Week 2

Wind, wind, en nog eens wind.......en ook veel regen!

Het was zondagavond dat ik in de tuin stond en mijn banden nog eens een extra beetje lucht gaf. Ik bleef pompen tot 6,5 bar en ging weer snel naar binnen. Ik zag er tegenop om de volgende morgen weer in alle vroegte tegen de wind in te moeten fietsen.
De rit was beroerd; de wind was hard en kwam frontaal , en vooral de regen zorgde voor minimaal zicht. Aanvankelijk leek het nog zin te hebben om mijn bril steeds droog te vegen, maar na 20 minuten fietsen koos ik ervoor om het verder zónder te doen. Na vijf kwartier kwam ik met rode ogen op school aan, maar bleek toch nog een van de eersten te zijn die zich melde. Deze schooldag/ studiedag verliep gezellig en was vooral erg nuttig. Op weg naar huis ging het lekker hard. Een nieuw deur-tot-deur record: 50 minuten. Ook woensdagavond evenaarde ik dit record na een erg drukke en emotionele dag. Alle agressie had ik kennelijk weggetrapt, want ik sliep die nacht voor de verandering heerlijk.
Vrijdag was het voor de verandering weer eens droog. Een van de scholen in Amsterdam Noord organiseerd elk jaar een nieuwjaars volleybal tournooi. Na afloop is er een borrel en een heerlijk buffet. Ook deed mijn school dit jaar weer mee met een grote delegatie. Helaas bleken we niet erg goed op elkaar ingespeeld en werden we 8ste (van de 12).

Deze week(2):
248 km
gemiddeld 34 kmpu
maximum 54 kmpu
Onderweg:
1 rode Quest Maandag ochtend (7:45) richting Amsterdam vlak voor Kippebruggetje (Amsterdam Nrd); ik reed aan de overkant!
1 gele Mango of Quest door Bobeldijk.
1 Quest van Arie K. (2x geloof ik).
1 lekke band (rechtsvoor). Eerste lek van Primo Comet na ruim 4000 km.
Te veel fietsers zonder licht.

Geen opmerkingen: